chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

Är du nöjd med ditt jobb?

Trivs du med det jobb du har idag, eller vill du bara ta ditt pick och pack, lägga i en låda och göra något annat? Det är ju så att det jobb man har, det är ju viktigt att man trivs med det. Man tillbringar ju oftast en 8-9 timmar varje dag där. Om du vill testa något nytt, så kan GigStep vara något för dig, läs mer här om dem. 

Det finns idag saker som påverkar huruvida man trivs eller inte där man jobbar. Om det ständigt krånglar och känns jobbigt, ja då är det kanske inte så kul.

Saker som påverkar vad du tycker om jobbet

Andra saker som kan få dig att trivas mindre med ditt jobb är att du har för låg lön mot vad det är du gör. Sedan kanske du inte får tillräckligt med feedback, vare sig bra eller dålig sådan. För att trivas på jobbet är det ju även bra om du känner att det ger dig något, att det är omväxlande samt ger dig en bra utmaning. Sedan är det även viktigt att få rätt stöd, av cheferna. Att ha bra relation med arbetskamrater påverkar även det.

Byt jobb om du inte trivs

Ingen mår bra av att vara kvar på en arbetsplats man inte trivs med. Så gillar du inte ditt jobb, se dig om efter ett annat, eller kanske skola om dig till nytt yrke?

20 Sep 2021