chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

Att tänka på när du ska anlita en städfirma

Det är rätt många av oss som känner att det är svårt att få tiden att räcka till och städningen är många gånger något som vi försöker knö in i våran vardag. Det kan vara idé att anlita en städfirma för att få hjälp med hemstädningen. Det underlättar samt frigör tid till annat för din del. Oavsett om det det rör sig om ett enstaka tillfälle eller mer regelbunden städning är det viktigt att hitta en städfirma som du känner förtroende för och är nöjd med. Det finns en del atrt tänka på när du ska anlita en städfirma.

Hur ofta vill du ha hjälp med städningen?

En bra sak att fundera på är hur ofta du vill ha hjälp med städningen hemma. Många städfirmor erbjuder hemstädning både i abonnemangsform och för enstaka tillfällen. Det kan vara skönt att låta de städa en gång per vecka.  Sedan är det bra att även fundera på vad för sorts städhjälp du vill ha. Ofta är det så att de flesta städningar i ett abonnemang omfattar ett visst antal städmoment. Bland vanliga saker som görs i en hemstädning ingår dammsugning, dammtorkning, tömning av papperskorgar, avtorkning av vitvaror och rengöring av badkar. Men kolla av med det städföretag du anlitar vad som ingår och om det går att boka in extra moment. 

Testa städning

De flesta städföretag låter dig ta en teststädning utan krav på att fortsätta, det kan vara bra att göra, för att känna på hur det känns. Kontrollera bara kraven. 

23 Apr 2020