chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

Gör dig sommarfin

Än är det sommar och har du inte fixat till dig än så finns det tid än för det! Det kan du göra genom att unna dig att gå på salong. Kanske du är sugen på att göra en fransförlängning i Stockholm? Det är jättefint med lite längre fransar och du slipper använda mascara! Rätt skönt att skippa sminket helt under sommaren faktiskt. Du kan även göra naglar Stockholm om du vill. Du kan då få längre naglar eller en fransk manikyr eller vad du nu önskar att ha. 

Hitta salonger

Att hitta rätt salong är inte alltid det lättaste. Men som tur är finns det en sida som heter Timecenter. De listar salonger runt om i Sverige och det i olika städer. Det är bara att söka det du är ute efter + stad och du får fram en massa bra alternativ. Dessutom kan man som kund ge betyg så att andra kunder ser om det är en bra salong eller inte. 

Njut av egentid

Nu under sommaren är det enklare än någonsin att njuta av lite egen tid som det så fint heter. Oftast har man ledigt och kan göra det som faller en in, när man vill och hur man vill. Många kommer att stanna hemma i sommar eller har stannat hemma, men det är ju bra att kunna vila upp sig på hemmaplan. Skippa alla måsten och vila upp dig, så orkar du med hösten och vintern som kommer. 

1 Aug 2020