chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

Hemstädning ger husfrid

Har ditt hem sett ut så här någon gång? Handen på hjärtat! Jag tror nog de flesta har haft en liknande röra hemma hos sig. Det är då man känner sig som en lyckans ost, att man har hemstädning av en städfirma som kommer hem till en varje eller varannan vecka. Det gör att man kan slappna av, i stället för att bli halvt hysterisk över röran, som min svärmor, typ.

Hemstädning är en underbar avlastning

Du anar inte vad vi har kunnat slappna av i vår familj sedan vi bestämde oss för att inte låta städningen bestämma hur vi har det hemma hos oss. Vi är viktigare än städningen. Våra relationer är viktigare än hur det ser ut hemma hos oss. Vi är en stor familj och med många barn, ungdomar och husdjur blir det lätt ganska så stökigt! Man kan inte springa omkring med en städduk i handen hela dagarna, det går inte. Samtidigt vill man ju inte ha samma kaos hemma hela tiden. Nån ordning måste det ju vara.

Vi är lyckligt lottade

Tur man har hittat en städfirma som är de rätta för oss. De heter Städenergi och har en nöjdhetsgaranti. Blir vi inte nöjda, bjuder de på städningen, så de ser därför till att städa ordentligt så man faktiskt blir nöjd. Med RUT-avdraget blir det väldigt kostnadseffektivt. Vi drar av kostnaderna till en viss procentsats, ta reda på hur mycket du kan dra av!

15 Jul 2017