chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

Hjälpa syrran att flytta

Min syster ska flytta från sin lägenhet till ett hus som hon ska hyra. Hon har länge velat komma ut på landet och bo där, men inte kunnat köpa något. Men så kom detta hus för uthyrning ut och till bra hyra med för den delen. Hon föll för huset direkt när hon såg det. Hon hade tur att bli vald som hyresgäst. Så om en månad kommer flyttlasset att gå och jag har lovat att ställa upp som flytthjälp. Hon har inte så mycket prylar heller så det kommer nog att gå alldeles utmärkt. Vi är dessutom flera som ska hjälpa henne med detta, så det går nog snabbt och bra. Ska hjälpa henne att packa med tänkte jag. Snart dags börja med det.

Hon vill ha en hund

Nu när hon flyttar ut på landet så har hon pratat om att skaffa en hund. Jag vet att hon i många år velat ha en hund, men tyckt att det inte vart idé göra det när hon bor i en lägenhet. Det jar hon ju rätt i, hon har ju bara en tvåa. Men nu när hon ska bo på landet och i ett hus med flera rum så kan det ju passa bra med en hund. Jag lovar att jag kommer även vilja ställa upp som hundvakt. Älskar ju hundar jag med. 

Städningen ska göras med

Har även lovat hjälpa till att flyttstäda den gamla lägenheten när det är dags, men det går nog fort det med så litet och så rent som hon alltid hållt det innan.

30 Aug 2018