chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

Kanske dags för en synundersökning

Jag har alltid trott att jag haft en superbra syn, eller jag har i alla fall haft det. Har inte haft några som helst problem med att se saker på nära eller långt håll. Liten text har jag kunnat läsa lekande lätt. Har inte haft glasögon mer än solglasögon innan, men funderar på om det kanske är så att jag måste skaffa det. För nu ser jag inte alls lika bra längre. I alla fall inte liten text har jag märkt. Det vore kanske på plats med en synundersökning så att man kan få svart på vitt hur man ligger till med synen.

Kanske blir glasögon då

Om synen har försämrats så får det ju bli att man köper glasögon. Det är ju lugnt, jag har inget emot det. Det finns ju en massa snygga glasögon online har jag sett. Råkade se en annons om billiga glasögon på nätet häromdagen nämligen. En webbutik som heter ExtraOptical. Så är det så att jag måste köpa glasögon så kan jag ju kolla där. Det är ju inte fel att köpa billiga glasögon. De kostar ju en del så att hitta dem till bättre pris är ju en fördel.

Boka tid

Jag får väl ta mig i kragen och boka in en tid hos optikern så att jag får reda på om synen har blivit sämre. Lika bra göra det nu med en gång när jag ändå tänker på det. 

 

 

29 Jan 2019