chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

Kanske ska testa att åka till Alperna?

Jag har testat att åka skidor i flera av våra svenska skidorter. Det finns många av dem jag gillar att åka till. Något jag aldrig har testat däremot, det är att åka skidor i Alperna. Dock har jag hört många säga att det är perfekt att göra just där. Så har kollat lite på hotell skidorter Österrike och hotell Alperna i Schweiz. Grejen är ju att Alperna, de finns ju i flera länder. Alperna sträcker sig runt om i världen, så det finns ju många olika orter och länder att välja på. Får se om det blir ett hotell Alperna i Schweiz eller ett hotell skidorter Österrike. 

Alperna är inte bara skidåkning

Jag skulle även vilja åka till alperna på sommaren, har sett så fantasiska bilder från denna årstid. Det ser helt magiskt ut. Under sommaren kan man ju ägna sig åt vandring, klättra med mera. Det är alltså inte bara skidor man kan åka i Alperna. Även om det är det första många tänker på, just skidor.

Hitta mig en resa

Jag tänkte att jag ska sätta mig nu och fokusera på att hitta en resa. Jag och ett par vänner har planerat detta ett bra tag och det är ju bra att ta en resa innan säsongen är över. Så om det blir Österrike eller Schweiz återstår att se. Det kommer troligen att bero på vad de olika alternativen kostar och om det går att hitta billiga resor. 

30 Mar 2019