chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

Lättare sluta röka med e-cigg

Det är många som röker som gärna skulle vilja sluta men kan inte. De kanske har rökt i många år och då är det svårt att sluta med en vana som man har lagt sig till med. En del börjar dagen med en kopp kaffe och cigg. Sedan tar de en till efter maten, sedan en på eftermiddagen, för att få en paus. Efter middagen tar de en till cigg. Och innan natten tar den sista cigaretten. På krogen tar de en och flera ciggar. Att bryta en vana är mycket svårt, vilken det än handlar om. Då har jag lösningen! Byt ut cigaretten med en elektrisk cigarett, förkortat e-cigg. På det viset får du inte i dig lika mycket skadliga ämnen. Du får i dig nikotin på samma sätt som när du röker men slipper bland annat kolmonoxid, tjära och arsenik.

E-ciggen borde bli var mans cigg

Att inte fler röker e-cigg, förstår jag inte. Om alla visste vilka hälsoeffekter de ger skulle ju alla sluta. Det som är bra med e-cigg är den att du får ha kvar vanan att röka, men med mindre mängd skadliga gifter. Alltså är det att byta till e-ciggen en bra början. När du väl vant dig vid e-ciggen, kan du byta ut nikotinet mot annan beståndsdel, så blir du av med nikotinet, men har kvar vanan att röka. Nu röker du inte nikotin längre, och har slutat få i dig alla skadliga ämnen. Bra, va?

E-ciggarna bara ett knapptryck bort

E-ciggen finns bara ett knapptryck bort. På EQCigs kan du enkelt beställa hem e-ciggen. Testa den och kolla vad du tycker. Den kostar inte särskilt mycket och efter någon veckas användning har du redan tjänat in det, jämfört med att köpa ett cigarettpaket om dagen, som många rökare gör. Testa redan i dag. Och lycka till med att sluta röka!

28 Jul 2017