chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

På jakt efter en städfirma i Stockholm

Bland det tråkigaste som finns är väl städning? Jag gillar det inte, det tar tid, jag vill göra roliga saker, inte dammsuga, torka golv och ha mig! Därför har jag bestämt mig för att leta efter en bra städfirma i Stockholm som kan städa åt mig. Helst ska detta städföretag i Stoclholm kunna komma varje vecka, så att jag alltid har det rent och fint hemma. Det finns en städfirma jag har kikat lite på, som jag eventuellt tänker boka in så att de kommer och gör en provstädning så att jag får känna på om det känns bra.

Lägga tid på annat

Ofta är det så att vardagar jobbar man och hinner inte med mycket mer än att laga mat och diska när man kommer hem. Det gör att det är på helgerna man har tid till annat. Då vill man inte att halva helgen ska gå på städning. Det är bättre att ett städföretag kommer mitt i veckan och ser till så att det bli städat. Det gör att jag kan lägga min fria tid på helgerna på precis vad jag vill.

Städning behöver inte kosta så mycket

Om man anlitar ett städföretag i Stockholm, så kan man nyttja RUT-avdraget. Det gör att städningen blir billigare. Det finns ju även ROT-avdrag men det är om man anlitar hantverkare och det har jag inte behov av nu det är en städfirma i Stockholm jag vill anlita. Men tänkte att jag nämner det för er som behöver det!

11 Feb 2017