chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

Se sig om i världen

Jag är en person som älskar att resa, så fort jag har chansen och möjligheten. Jag vill se så mycket av världen medan jag fortfarande kan resa så att säga. Jag har redan bockat av en del länder som jag besökt, men har även flera kvar jag vill åka till. Ett land som står härnäst på tur, är Bolivia. Bolivia ligger Sydamerika och jag har inte varit så mycket åt detta hållet tidigare. Så kände att det är dags. Just Bolivia är spännande, då det finns så otroligt mycket att se här. Så en resa till Bolivia är något jag funderar på att boka

Chile kanske är något att fundera på

Chile ligger ju även det i Sydamerika och det lockar även att åka hit. Kanske inte på samma gång, eller jag vet inte, det kanske går att boka in sig på flera länder i Sydamerika, det borde ju vara närmare att åka till om man redan befinner sig i denna världsdel. En rundresa i Chile verkar spännande, då de har olika klimat beroende på vart i landet man befinner sig. Sedan ligger ju Påskön inte så långt borta heller om jag inte missminner mig!

Boka resa på nätet

Jag har kollat av lite med resor på nätet och har sett en resebyrå som har resor till Sydamerika. Kanske de kan skräddarsy en resa så att jag kan åka till båda länderna på en och samma gång. Detta är nog något jag får kolla upp tror jag!

13 Mar 2017