chaan.se

En blogg om lite allt möjligt

Smidigt med städhjälp

Förr, så städade jag själv, en gång i veckan samt gjorde en storstädning lite då och då. Men det var inte något jag direkt tyckte var kul. Sedan, när jag flyttade så testade jag på att anlita en städfirma för det. Det var så smidigt och så sa de att de även har hemstädning som det kallas. Det innebär att de kan städa hemmet, varje vecka eller varannan, så jag testade.

Nu har jag städhjälp från Städcompaniet som kommer varje vecka och städar här hemma. Kan säga att det är så värt det! Sen har man ju även RUT-avdraget, så det blir inte allt för dyrt ändå.

Testa du med

Om du inte har hemstädning, varför inte testa? Dels så slipper du ju varje vecka ta tag i det samt att du kan frigöra en massa tid att lägga på annat. Sedan går det även att boka enstaka städningar med samt storstädningar och flyttstädningar.

Det finns förvisso en del saker man fortfarande får göra själv, som att diska och tvätta och sånt. Men har i alla fall en diskmaskin och att tvätta är inte så jobbigt.

Ha ordning hemma

Fördelen med att någpn kommer och städar hemmet varje vecka är att det blir så mycket lättare att själv hålla en bättre ordning. Att lägga var sak på sin plats efter man använt det och så vidare. Så att anlita städhjälp, det är bland det bästa jag gjort.

17 May 2022